Logo administratiekantoor Jonkman
Over ons Doelgroepen Branches Diensten Tarieven Medewerkers Contact
Administratief Vennootschaps belasting Inkomsten belasting Advisering Loon Overige

LOONADMINISTRATIE

Rekenmachine

Heeft u personeel in dienst? Dit heeft gevolgen voor uw administratie... De loonadministratie dient opgezet te worden en voor iedere werknemer dient een loonstaat te worden bijgehouden. Uw werknemers ontvangen ook graag de loonstroken en jaaropgaven… En dit moet natuurlijk wel kloppen! Niemand zit erop te wachten weer correcties te moeten doorvoeren.

Het invoeren en bijhouden van een goede loonadministratie is voor veel bedrijven een grote dagtaak, waar iedere keer weer veel vragen en verassingen bij opdoemen. De loonadministratie keert maandelijks terug en er zijn veel regels aan verbonden. Loonadministratie houdt niet alleen in, zoals eerder genoemd, “het loon uitbetalen aan uw werknemers”... U bent verplicht de aangiften loonheffingen met regelmaat in te dienen bij de belastingdienst en er kunnen bijzondere verloningen aan de orde komen. Ook het uitbetalen van vakantiegeld komt ieder jaar weer terug.

Wij zijn gespecialiseerd op gebied van loonadministratie en helpen u graag met het opzetten, invoeren en bijhouden hiervan.